lördag 27 april 2013

Waiting waiting..

Förhoppningsvis kan vi komma iväg nästa vecka om Kyle kan få ledigt en dag.
De har jätte massa att göra just nu så det är svårt att få tiden att räcka till.
Ofta går han upp runt fem-sex och kommer hem runt fem-sex och är dödstrött och somnar runt åtta. Kul!

Jag har fördrivit tiden med Randys kompis Vals kusin Natalie som har varit på besök från Kelowna. Hon var lite äldre men hon var kul.
Vi åkte till Ainsworth och låg timmar i de varma källorna. Älskar det stället, så avslappnande! Efteråt mötte vi upp Val och gick på "kött-lotteri" haha var lotteri med olika kött som vinst. Varje kvart drogs en ny vinst! Det var bara vi och gamlingar, haha lite annorlunda lördagseftermiddag :)
En annan dag gick vi på tivolit som var här i stan och åkte karuseller! Whiii loopen, fritt fall och alla andra karuseller! Kul :)


Vädret var toppen, varmt och soligt, så Val tog oss ut på en tur på sjön i sin båt. Sol, öl båt och bergen runt omkring. Kan ju inte bli bättre :) älskar bergen! Så fint!

Annars har vi varit ute och 4wd.
Jag och Kyle, Blaire och James.
Var kul till Kyles truck trilla sönder och det var mörkt, kallt och regnade. Försökte fixa den men fick tillslut lämna den i skogen och åka med James hem. Men vad hände då? Han fick punktering! Ahhh trodde aldrig vi skulle komma hem men en bra bit efter midnatt kom vi tillslut hem. Tur att jag inte behöver gå upp tidigt :)

Annars händer inte mycket. Hade lite folk över i torsdags efter wings.
Wings är varje torsdag, alla är där, billiga kyckingvingar!
Klockan sex åker man dit och ser vilka som är där. I torsdags var alla där så då styrde vi upp en liten fest hos oss efteråt. Alla vill alltid vara hos oss eftersom vi har ett hus för oss själva :)
Stackars Kyle som jobbar men vi var ute hela kvällen så det hjälpte nog lite iaf :)
Kul att träffa alla igen! Vi har inte vart jätte sociala senaste tiden!

Sockervadd glass, Yummie!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar