onsdag 3 april 2013

Nu är det äntligen vår!

Japp, vädret är verkligen kanon nu!
Sitter ute i bikini och jobbar på brännan!
Whii vad jag har saknat solen!
Livet blir så mycket lättare och man känner sig så mycket gladare!
Tänk vad lite sol kan göra ;)

Fortfarande inget nytt ang. visumet men nu har det gått mer än en månad så förhoppningsvis händer det något inom en snar framtid *håller tummarna*

Häromdagen åkte vi på en roadtrip! Yay! Love roadtrips! Eller nåja vi följde med Blaire som hämtade upp Baily på flygplatsen i Cranbrook. Två och en halv timme från här. Men det var en perfekt dag med blå himmel och de snöklädda bergen runt om. Det är verkligen fint här. Längtar till vi ger oss av på en riktig roadtrip! Kyle och jag har planer att köpa en van och åka över Kanada efter sommaren.
Hur som helst med det fina vädret smälter snön som leder till laviner som rasar över vägen och hindrar framkomligheten. Vi hade tur som åkte när vi åkte för de hade precis fått bort all snö från vägen så vi slapp vänta :)

Annars har det inte hänt mycket här.
Hjälpt Kyle med hans truck. Håller på att göra den högre (som om det behövs? Är tillräckligt svårt att komma in i den som den är nu!)

Kyle fyllde är förra veckan och det firades med sushilunch och några öl. Inget speciellt. Han blev glad för gitarren så det var en lyckad present :)

Vi gjorde ett försök att göra mammas köttbullar men swedish meatballs utan lingonsylt och gräddsås är ju inte riktigt samma sak! Så skicka lingonsylt och gräddsås! Ni vet adressen! :)

Det var allt för nu.
Nästa vecka ska Kyle och hans pappa jobba på andra sidan sjön så vi ska bo i en stuga några dagar. Jag ska följa med så att jag snipper vara ensam så jag är bara glad över att inte bli lämnad ensam här :)

När kommer ni och hälsar på? Det är nära USA så ni kan ju besöka båda länderna! Två flugor i en smäll! :)
Kyle och hans baby :)
Kyle och Lulu gör köttbullar

Jobbar ute i det fina vädret
Roadtrip!
The Rockies

1 kommentar:

  1. Så härligt ni har det! Vi har också haft soliga dagar men inte så varmt som hos er.
    Tycker så mycket om att läsa bloggen och titta på alla kort.
    Varannan kväll tittar vi på slutspelet i hockey men det är nog snart över för LHC:s del då det står 1-3 i vunna matcher. Usch så spännande det har varit.
    Ha det fortsatt bra! Hälsa Kyle!
    Många kramar från mamma och pappa

    SvaraRadera